ΠΕΑΚ Πάτρας: Η Εθνική Μπάσκετ επιστρέφει στο “Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ”

04/02/2025 | 17:29

Σε ανακοίνωση του ΠΕΑΚ Πάτρας, αναφέρονται τα εξής:

Η Εθνική μπάσκετ των ανδρών επιστρέφει στην Πάτρα για επίσημο αγώνα. Η Γαλανόλευκη θα υποδεχθεί στο “Δ. Τόφαλος” την Ολλανδία (24.02.2025, 21.30) στον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Αυτή η μεγάλη επιστροφή αποτελεί για το ΠΕΑΚ της Πάτρας πλήρη επιβράβευση για όλα όσα έχει πράξει στην μεγάλη εγκατάσταση της πόλης τους 15 μήνες της θητείας της Ε.Δ.

Οι άμεσες παρεμβάσεις της Διοίκησης που αφορούσαν κατά πρώτον την έκδοση πυρασφάλειας του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου, καθώς και τη δρομολόγηση του έργου τοποθέτησης 58 ψηφιακών-δικτυακών IP τεχνολογίας καμερών για την ταυτοποίηση των θεατών, το καθιστούν, πλέον, πιστοποιημένο και δυνάμενο να φιλοξενήσει μεγάλους αγώνες.

Παράλληλα δίνει πάλι τη δυνατότητα στο φίλαθλο κοινό της Πάτρας να δει από κοντά τα αστέρια της Εθνικής μας και να απολαύσει στο παρκέ έναν μεγάλο αγώνα της για τα προκριματικά του Eurobasket.

Έτσι καθιστώντας το «Δ. Τόφαλος» εναρμονισμένο πλήρως με τα προβλεπόμενα από τον νέο αθλητικό νόμο 5085/2024, και το Αθλητικό Κέντρο ασφαλές για την παρουσία φιλάθλων, έχουμε παραδώσει και πάλι στην Πάτρα μία εγκατάσταση που θα εξακολουθεί να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις, ενώ με την ολοκλήρωση των εργασιών στο υπόγειο της εγκατάστασης θα γίνει δυνατή η φιλοξενία πολλών ακόμη αθλητικών σωματείων και εκατοντάδων αθλητών.
 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης