Παύλος Πολάκης: Άρση της ασυλίας του αποφάσισε η Βουλή

23/02/2023 | 15:53

Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε η αίτηση άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη, έπειτα από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπερψηφίστηκε με 157 «ναι». Δύο βουλευτές ψήφισαν «κατά» και 12 δήλωσαν «παρών». Συνολικά, ψήφισαν 171 βουλευτές. Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απέχουν από τις ψηφοφορίες της Βουλής.

Την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη είχε εισηγηθεί στην Ολομέλεια η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε σε βάρος του ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Η μήνυση είχε υποβληθεί έπειτα από αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη σε βάρος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για ηθικό ζήτημα που προκύπτει από αίτηση υπαγωγής εταιρείας του Κώστα Μαραβέγια στον αναπτυξιακό νόμο.

 

ΠΗΓΗ

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Διονύσης Πολυδερόπουλος πατέρας τριών παιδιών – Σήμερα η κηδεία του ΦΩΤΟ