Παύλος Μαρινάκης: Η απάντηση στον Ερντογάν για την Πύλο

04/07/2023 | 11:39

Σε συνέντευξη του, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρθηκε στα όσα υποστήριξε ο Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με το ναυάγιο στην Πύλο, αλλά και εν γένει το μεταναστευτικό. «Ποιος μιλάει;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

«Υπάρχει διάθεση από τον Πρωθυπουργό συνεννόησης και συζήτησης, για το ένα και μοναδικό θέμα που έχουμε να συζητήσουμε με την Τουρκία ως προς την διαφορά μας. Κατά τα άλλα, είναι σημαντικό οι δύο χώρες να είναι σε συνεννόηση», ανέφερε για τα ελληνοτουρκικά ο κ. Μαρινάκης.

 

«Δεν θα ασχοληθούμε με τα εσωκομματικά των υπόλοιπων κομμάτων»

Από εκεί και πέρα, ο κ. Μαρινάκης εξήγησε πως θα παραμείνει Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας καθώς δεν υπάρχει κάποιο ασυμβίβαστο, ενώ απάντησε και στις διαμαρτυρίες του ΣΥΡΙΖΑ για τη χωροταξία των κομμάτων στη Βουλή.

Αναφορικά με τους Σπαρτιάτες εξήγησε πως «Η ΝΔ διά της κυβερνητικής πλειοψηφίας της στο προηγούμενο κοινοβούλιο εξήντλησε τα περιθώρια ώστε να μην είναι αρχηγός ενός κόμματος ή σκιώδης αρχηγός, κάποιος που έχει καταδικαστεί για εγκλήματα. Κάποια κόμματα την στήριξαν και κάποια όχι. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν και υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, αλλά ας μην γυρνάμε σε αυτά. Πήρε μια απόφαση ο Άρειος Πάγος και ανακηρύχθηκαν τα κόμματα που μπορούσαν να μετέχουν στις εκλογές».

«Δεν θα ασχοληθούμε με τα εσωκομματικά των υπόλοιπων κομμάτων, εμείς έχουμε μια ισχυρή εσωκομματική διαδικασία μετά από μια ήττα», ανέφερε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αρνούμενος να σχολιάσει περαιτέρω.

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»