Πατρών – Πύργου: Την Δευτέρα μεταβαίνουν στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης και φορείς της περιοχής για να συναντήσουν Σπίρτζη

Το πολυπόθητο ραντεβού κλείστηκε! Την ερχόμενη Δευτέρα στη 1 μετά το μεσημερι ο Περιφερειάρχης καθώς και φορείς της περιοχής μεταβαίνουν στην Αθήνα για να συναντήσουν τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.

Το θέμα της συζήτησης δεν είναι άλλο από την Πατρών – Πύργου… το γεφύρι της Άρτας όπως το αποκάλεσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Σε αυτό το ραντεβού αναμένεται να μπουν χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση του έργο όχι μόνο μέχρι την Αρχαία Ολυμπία αλλά μέχρι την Τσακώνα όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός.  

Να υπενθυμίσουμε πως ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας από την προηγούμενη εβδομάδα έκανε κινήσεις προκειμένου να κλείσει ραντεβού με τον υπουργό ωστόσο οι εξαγγελίες Τσίπρα φαίνεται πως βοήθησαν στην επίσπευσή του. 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ