Πατρών – Πύργου: Επιβάτης Ι.Χ κινητοποίησε Αστυνομία και ΕΚΑΒ – Δείτε γιατί

Συναγερμός στην Αστυνομία της Κάτω Αχαΐας λίγο πριν τις 3 χθες το μεσημέρι, όταν κλήθηκε για ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην εθνική οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος των Μποντείκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ηλικιωμένος συνοδηγός ιχ αυτοκινήτου, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Ο οδηγός, κατάφερε να ακινητοποιήσει άμεσα το αυτοκίνητο στην εθνική οδό στο ύψος των Μποντείκων και να να ζητήσει τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον ηλικιωμένο στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι επιβάτες του οχήματος ήταν από την Κεφαλονιά, ενώ ο ηλικιωμένος φέρεται να έπαθε κρίση πανικού.

Πηγή: Εφημερίδα “Γνώμη”

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο