Πατρινός τραυματίστηκε στη θάλασσα-Χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους

Σοβαρό ατύχημα έγινε το πρωΐ στις 7 περίπου, στον Μύτικα στη θάλασσα, όπου το επείγον περιστατικό έφτασε στο Κ.Υ. Μύτικα όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο νεαρός άνδρας  διακομίστηκε με ασθενοφόρο στην Λευκάδα.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χτυπήθηκε από προπέλα δικού του ταχυπλόου, ενώ βρισκόταν κάποια στιγμή πάνω σε σανίδα θαλάσσης, κάνοντας θαλάσσια σπορ.
Ο εικοσάχρονος με καταγωγή από την Πάτρα, έλαβε  τις πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του Κ.Υ. Μύτικα .

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24.news o άνδρας νεαρής ηλικίας χτυπήθηκε από μικρό βοηθητικό σκάφος θαλαμηγού 18 μ. περίπου ενώ έκανε θαλάσσια σπορ στην θαλάσσια περιοχή της Επισκοπής Καλάμου. Ο νεαρός άνδρας ήταν μέλος της παρέας που έκαναν διακοπές με την θαλαμηγό και βρισκόταν στη θάλασσα μαζί με άλλα άτομα όταν το μικρό τέντερ της θαλαμηγού τον χτύπησε με την προπέλα. Διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας του Μύτικα και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκάδας.

Η κατάσταση του νεαρού δείχνει να είναι υπό έλεγχο ενώ στο Λιμεναρχείο Λευκάδας μεταβαίνει και η θαλαμηγός προκειμένου να γίνει προανάκριση για το συμβάν.
προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

Με πληροφορίες από μυτικας press και lefkadapress

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»