Πατρινό Καρναβάλι 2025: Γιατί αλλάζει η ημέρα παρέλασης των αρμάτων

13/02/2025 | 19:01

Η παρέλαση των αρμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού, που παραδοσιακά γινόταν το τελευτα΄’ιο τριήμερο της Αποκριάς και συγκεκριμένα την Παρασκευή, δύο ημέρες πριν την κορύφωση των εκδηλώσεων με την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, αλλάζει ημέρα.

Φέτος,  η συγκεκριμένη παρέλαση μετακινείται μιά ημέρα πριν και θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ, λόγω των κινητοποιήσεων που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα, για την επέτειο των δυο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών, και έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)