Πατρινό Καρναβάλι 2021: Βγήκαν στους δρόμους οι Τελάληδες – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

21/01/2021 | 18:54

Μπορεί το φετινό Καρναβάλι λόγω της δυσάρεστης συγκυρίας της πανδημίας να μην έχει τη δυναμική και τον φυσικό χώρο του, τον δρόμο και την πλατεία, να μην αντλήσει την ουσία του από την συγκέντρωση του κόσμου και την παλλαϊκή συμμετοχή που αποτελεί ζωτικό στοιχείο του, ωστόσο δεν θα σιωπήσει και θα μείνει ενεργό στην καρδιά των χιλιάδων φίλων του μέσα από τηλεοπτικές και διαδικτυακές μεταδόσεις και άλλους εναλλακτικούς τρόπους, που τηρούν απολύτως τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ένα καρναβάλι διαφορετικό με μάσκες και αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων, λόγω του covid 19, που τίποτα όμως δεν μπορεί να του στερήσει τη μαγεία του.

Η αρχή έγινε. Οι δυο τελάληδες (Μαρία Αγουρίδη και Γιώργος Λογαράς) με το μουσικό άρμα ήδη από σήμερα το απόγευμα μεταδίδουν στους δρόμους της πόλης το σύνθημα του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 «Το καρναβάλι αλλάζει» προαναγγέλλοντας την έναρξη της μεγάλης γιορτής.

«Ακούσατε, ακούσατε…Και το Πατρινό Καρναβάλι 2021 αρχίζει» – Βγαίνουν οι Τελάληδες στους δρόμους…

 

 

14.jpg

15.jpg

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι