Σουρεάλ εικόνες, σίγουρα ασυνήθιστες για διαγωνισμούς ομορφιές υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τάσου Μπιρσίμ στα 26α Πελοποννησιακά καλλιστεία 2016 που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI » και φέτος είχαν πανελλαδικό χαρακτήρα, αφού ανάμεσα στις 15 συμμετέχουσες υπήρχαν και κορίτσια από την Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια και το Ηράκλειο Κρήτης.
Σταρ Πελοπόννησος 2016 εξελέγη η 22χρονη Χρυσούλα Ανδρουτσοπούλου από την Πάτρα, η οποία φοιτά στο Χημικό του πανεπιστημίου της πόλης της. «Θα με ενδιέφερε το μόντελινγκ, αλλά δεν πρόκειται να παρατήσω τις σπουδές μου» δήλωσε λίγο μετά την κατάκτηση του στέμματος στηνESPRESSO ».
Τους τίλους Μις Πελοπόννησος και Γιανγκ Πελοπόννησος πήραν αντίστοιχα η 18χρονη Χριστίνα Παπαναστασίου από την Τρίπολη (αθλήτρια του άλματος εις μήκος, που δεν γελούσε γιατί φορούσε… σιδεράκια) και η χαρούμενη 19χρονη Ολγα Αμπατζή από το Λουτράκι, φοιτήτρια στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Κρήτη, η οποία μας τόνισε ότι επιθυμεί διακαώς να γίνει μοντέλο, άλλωστε γι’ αυτό συμμετείχε στη διοργάνωση.