PatrasStreetFoodFestival: Το πρωί της Κυριακής είναι αφιερωμένο στα παιδιά

05/10/2019 | 15:20

Η μεγάλη γιορτή που αφορά όλη την πόλη δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένα τα παιδιά. Ετσι, στον Κήπο της Apotheosis την Κυριακή το πρωί, η διοργάνωση του Patras Street Food Festival φρόντισε για αυτά και εκτός από ιδιαίτερες γεύσεις, θα μπορέσουν να διασκεδάσουν με τρία δρώμενα αφιερωμένα στα παιδιά.

Στις 11 το πρωί, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παιδική μουσική παράσταση «Πες μου τ’όνομά σου» του Φοίβου Δεληβοριά.  Πρόκειται για μια παράσταση που υπόσχεται κέφι, τη συμμετοχή του κοινού και κυρίως πολύ τραγούδι και πολλά χαμόγελα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Νεφέλη Φασούλη μαζί με τον πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο,  αλλά κυρίως τα τραγούδια τους τα παιδικά και οι παράξενες ιστορίες τους,  ξεκινούν ένα ταξίδι γνωριμίας με τους μικρούς και μεγάλους  φίλους τους, παρουσιάζοντας το βιβλίο – cd  με τίτλο «Πες μου το όνομά σου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μικρή Άρκτος και έχει γίνει χρυσό με πωλήσεις, μέσα σε ένα χρόνο, πάνω από 6.000 βιβλία-cd.

Σ’ αυτό το βιβλίο ο Φοίβος Δεληβοριάς θυμάται κι αφηγείται τη δική του ιστορία όπως την έζησε  όταν ήταν παιδί, που είναι όμως και  η ιστορία της σχέσης του με την πόλη, τους φίλους του, τα παιδικά του χρόνια, τις παρέες και τις σκανδαλιές τους. Και στο δίσκο που συνοδεύει το βιβλίο, τραγουδά μέσα από δεκαπέντε τραγούδια, τις στιγμές αυτής της ιστορίας με το γνωστό δικό του  τρόπο.

Παράλληλα, από το πρωί, ο πατρινός Χρήστος Καλπουζάνης θα διασκεδάζει τα παιδιά με παραστάσεις Καραγκιόζη. Ο γνωστός παίκτης θεάτρου σκιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ταξίδεψε σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης και παρουσίασε το έργο του με μεγάλη επιτυχία. Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα είναι και αυτός στον Κήπο της Apotheosis για να προσφέρει απλόχερα γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι τις 17.00 το απόγευμα, οι X-Saltipagos θα κυκλοφορούν με τα ξυλοπόδαρα τους και θα παρουσιάζουν τα εκπληκτικά ζογκλερικά κόλπα και θα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του φεστιβάλ.

Όλα τα δρώμενα, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε πληρώνοντας το εισιτήριο εισόδου στο Patras Street Food Festival που κοστίζει 5 ευρώ.

 

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας μετά τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις