Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός 47χρονος – Σε εξέλιξη οι έρευνες, ήταν τραυματισμένος

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα έρευνες της Αστυνομίας, στην Πάτρα, μετά τον εντοπισμό νεκρού 47χρονου άνδρα.

 

Τον 47χρονο βρήκε στην οικία του ο αδελφός του, ο οποίος άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές. Το περιστατικό καταγράφεται στην οδό Σκαγιοπουλείου.

Συμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο άνδρας φέρεται να έχει στο σώμα του τραύμα στοιχείο το οποίο ερευνούν με μεγάλη προσοχή οι αστυνομικές Αρχές. Μέχρι στιγμής αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και εφόσον μέσω της ιατροδικαστικής οδού εξεταστεί το τραύμα θα απαντηθεί το ερώτημα εάν ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια ή αυτοκτονία.

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Η Ασφάλεια έπιασε τους “νταήδες” Ρομά που λήστευαν πολίτες σε πεζόδρομους

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ