Πάτρα – Τραγωδία: Ο κορονοϊός ξεκλήρισε οικογένεια ιερέων – Πέθανε ο γιος λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (ΦΩΤΟ)

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώνεται στην Πάτρα, με τον κορονοϊό να ξεκληρίζει στην κυριολεξία οικογένεια ιερέων.

Ανήμερα των Χριστουγέννων άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον κορονοϊό και όντας ανεμβολίαστος, ο π. Ιωάννης Δημητρόπουλος μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”.

Η κατάστασή του είχε θεωρηθεί από την αρχή πολύ σοβαρή και τελικά δεν τα κατάφερε, ενώ ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

270054288_1551873985181914_7127059094755345991_n.jpg

Πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα του κορονοϊού στην οικογένεια, αφού πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του, επίσης ιερέας, π. Βασίλης Δημητρόπουλος, εφημέριος στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Και οι δύο ιερείς ήταν ανεμβολίαστοι.

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος