Πάτρα – Τραγωδία: Ο κορονοϊός ξεκλήρισε οικογένεια ιερέων – Πέθανε ο γιος λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (ΦΩΤΟ)

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώνεται στην Πάτρα, με τον κορονοϊό να ξεκληρίζει στην κυριολεξία οικογένεια ιερέων.

Ανήμερα των Χριστουγέννων άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον κορονοϊό και όντας ανεμβολίαστος, ο π. Ιωάννης Δημητρόπουλος μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”.

Η κατάστασή του είχε θεωρηθεί από την αρχή πολύ σοβαρή και τελικά δεν τα κατάφερε, ενώ ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

270054288_1551873985181914_7127059094755345991_n.jpg

Πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα του κορονοϊού στην οικογένεια, αφού πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του, επίσης ιερέας, π. Βασίλης Δημητρόπουλος, εφημέριος στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Και οι δύο ιερείς ήταν ανεμβολίαστοι.

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)