Πάτρα: Το Σωματείο εργαζομένων στην Praktiker συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση της 8ης Μαΐου

Συνάδελφοι -σες η φετινή Πρωτομαγιά συμπίπτει με τις ημέρες που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει άλλο ένα μνημονιακό χτύπημα στις συντάξεις και συνολικά στο δημόσιο κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης και όλων των εργαζομένων της χώρας και όχι μόνο, ετοιμάζει νέα μέτρα στα εργασιακά με ομαδικές απολύσεις και περιορισμούς στις προκηρύξεις απεργιών και στη συνδικαλιστική δράση, αντεργατικά μέτρα τα οποία αν δεν μπορέσουμε να ανατρέψουμε θα δυσκολέψουν κι άλλο την ήδη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε μέσα στους χώρους δουλειάς και θα μετατρέψουν τη ζωη μας σε σύχρονους σκλάβους.

Συνάδελφοι -σες μαχητικά με αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και τις δυνατότητές μας.

Στήνουμε εργατικό λαικό μπλόκο στην επίθεση μεγαλοεργοδοσίας – κυβέρνησης – Ε.Ε. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Να μην περάσουν τα αντιλαικά μέτρα στο ασφαλιστικό και τη φορολογία. Απαντάμε μαχητικά με ταξικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς Κυριακή 8 Μαίου  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ

 

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι