Πάτρα: Την Κυριακή πεζοπορία στη Νερομάνα

14/06/2019 | 11:00

 Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και ο Σύλλογος Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Κρήνη», διοργανώνουν και φέτος Πεζοπορία-Περίπατο στο ρέμα της Νερομάνας , με πραγματοποίηση καλλιτεχνικού προγράμματος στην «Πηγή της Νερομάνας».

Συμμετέχουν επίσης, ο Σύλλογος Υγείας και  Περιβάλλοντος Κέντρου υγείας Χαλανδρίτσας, ο Φιλοδασικός Σύλλογος Σαραβαλίου, το Ιστορικό Σωματείο «Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ» και ο  Σύλλογος Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.

Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 16 Ιουνίου, με σημείο εκκίνησης στις 10.00 το πρωί από την πλατεία της Κρήνης, κατηφορίζοντας προς το  ρέμα της Νερομάνας. Οι συμμετέχοντες θα πεζοπορήσουν σε διαμορφωμένο μονοπάτι έως τις πηγές της νερομάνας, ενώ στη διάρκεια της  διαδρομής θα γίνεται παρουσίαση της ιστορίας της περιοχής.   

Στην Νερομάνα θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Ορχήστρα του Χορευτικού του Δήμου της Πάτρας, υπό τη διεύθυνση της  Δήμητρας Αψώμοτου  και το  γυναικείο φωνητικό σύνολο «έκφραση» του Πολιτιστικού Συλλόγου Εγλυκάδος.

Απαραίτητα εφόδια:

Το δισάκι σας, άνετα ρούχα και παπούτσια, το στρωσίδι σας, τα φαγητά σας.

*Κρασί θα προσφέρει δωρεάν ο Σύλλογος της Κρήνης.

 

Τα hero συστατικά επανόρθωσης των ταλαιπωρημένων μαλλιών

Μελέτη διαπιστώνει «έκρηξη» στα περιστατικά ρευματοειδούς αρθρίτιδας από το 1980

ALCO: Τι λένε οι πολίτες για άρση μονιμότητας στο Δημόσιο και την οικονομία

ΟΗΕ: Το Σουδάν, το Νότιο Σουδάν, η Γάζα, η Αϊτή και το Μαλί κινδυνεύουν άμεσα από λιμό

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η πραγματικότητα διαψεύδει, ξανά, τις κυβερνητικές θριαμβολογίες για το αναπτυξιακό «success story»

Στην Πάτρα το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παθολογικής Ανατομικής

Αχαΐα: Λήξη μαθημάτων κολύμβησης δημοτικών σχολείων

Στη Λιθουανία πιστεύουν ότι τα μακριά μαλλιά έχουν μαγική δύναμη και κάνουν διαγωνισμό για αυτό