Πάτρα: Τιμητική εκδήλωση σήμερα για τον «Παππού των Παιδιών», Γιώργο Κατσίποδο

22/05/2023 | 14:58

 

Με στόχο να αναδειχθεί η αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας και την Ομοσπονδία Γονέων ΠΔΕ. Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου και του ΕΑΠ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 24 Μάϊου 2023 και ώρα 19.30 στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί για την προσφορά του ο Γιώργος Κατσίποδος επονομαζόμενος «Παππούς των Παιδιών» ο οποίος έχει φιλοτεχνήσει παιδικές τοιχογραφίες δείχνοντας χρώμα και νόημα στις αυλές αρκετών σχολείων της Πάτρας. Το έργο του αποτυπώνεται σε λεύκωμα που εκδόθηκε και θα παρουσιάσει ο ιστορικός της εκπαίδευσης και ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών  Σήφης Μπουζάκης, ενώ για τον εθελοντισμό θα μιλήσει η Πρόεδρος του ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς, Βασιλική Μυλωνά. 

Η βραδιά  θα ανοίξει με το μελωδικό καλωσόρισμα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας και θα ολοκληρωθεί με θεατρικό δρώμενο που θα  παρουσιάσουν οι μαθητές του 16ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, αλλά και ομιλία του τιμώμενου. 

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου