Πάτρα: Θρήνος στην Περιβόλα- Σήμερα η κηδεία του 21χρονου παλικαριού που σκοτώθηκε με την μηχανή του

Θρήνος στην Περιβόλα Πατρών από τον αναπάντεχο θάνατο του 21χρονου Χρήστου Νικ. Νταβλούρου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, με την αγαπημένη του μηχανή.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή στις 3 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Περιβόλας Πατρών και η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο της Ζωοδόχου Πηγής στην ίδια περιοχή.
Ο Χρήστος Νικ. Νταβλούρος, οδηγός δικύκλου συγκρούστηκε με βαρύ όχημα επί της οδού Αριστοτέλους, στην Περιβόλα Πατρών. Ο άτυχος 21χρονος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, καθώς, χτύπησε σοβαρότατα στο κεφάλι. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, δεν κατάφεραν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον άτυχο νεαρό.

Ο άτυχος νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανηψιός του πρώην βουλευτή Αθανάσιου Νταβλούρου.

 

Το αρωματικό βότανο που ενισχύει μνήμη και διάθεση – Προστατεύει και από τη νόσο Αλτσχάιμερ

Τρίτο φιλικό για την ΑΕΚ, απέναντι στην Μπέερσοτ

Το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ικανό να φτιάχνει πυρηνικούς αντιδραστήρες

Παναχαϊκή: “Λευκός καπνός” μετά τη συνάντηση Δρόσου-Ερασιτεχνικής – Εν αναμονή εξελίξεων και ανακοινώσεων

Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη για τις υψηλές θερμοκρασίες – Πιθανόν και 42 βαθμοί

Τεκμήριο ανά φορολογούμενο και όχι ανά επιχείρηση

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες διάρρηξης σε οικία με λεία 242.000 ευρώ

Μετρό Αθήνας: 30.000 επιβάτες το πρώτο βράδυ 24ωρης λειτουργίας