Πάτρα: Θρήνος για την Ελένη Σπυροπούλου – Tζέμα

Έχασε την μάχη που έδινε για την ζωή η Ελένη Σπυροπούλου, χήρα Γεωργίου Τζέμα, μία γυναίκα γεμάτη καλοσύνη, δύναμη και αξιοπρέπεια.

Η οποία πάλεψε επί 3,5 χρόνια με γενναιότητα τον καρκίνο χωρίς ποτέ να στερήσει την αγάπη της και την φροντίδα της για την οικογένειά της.

Η Ελένη Σπυροπούλου απέκτησε με τον αγαπημένο της σύζυγο δύο παιδιά, τον Αλέξη Τζέμα δικηγόρο Αθηνών και τον Νεοκλή Τζέμα, γνωστό Πατρινό από τον χώρο του αθλητισμού. Υπήρξε το στήριγμα και η ψυχή της οικογένειας. Για τα εγγόνια της, Γεώργιο – Φίλιππο και Ελεονώρα, ήταν η τρυφερή γιαγιά που θα μείνει για πάντα στη μνήμη τους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγγέλων στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών. Η μνήμη της θα παραμένει ζωντανή σε όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν και να δεχθούν την αγάπη της.

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)