Πάτρα: Θρίλερ με την εξαφάνιση 26χρονης από τα Τσουκαλέικα – Πότε έφυγε από το σπίτι – Πού πήγε; Μεγαλώνει η αγωνία της οικογένειάς της

Αγωνία για 26χρονη που σύμφωνα με την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Τσουκαλείκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη έφυγε από το σπίτι της στις 13 Ιουνίου για να πάει σε σπίτι γνωστών της, στη Βόρεια Ελλάδα. Κάτι που γνώριζαν οι δικοί της. Σύμφωνα όμως με την καταγγελία που έγινε το πρωί της Τρίτης στην Αστυνομία από μια γυναίκα 68 ετών, η νεαρή κοπέλα δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα εδώ και έξι ημέρες η αγωνία τους να μεγαλώνει. 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της από την Αστυνομία, βρίσκονται σε εξέλιξη τόσο στην περιοχή της παραλιακής ζώνης όσο και στην ευρύτερη περιοχή.  

Σύμφωνα με την μαρτυρία της 68χρονης γυναίκας, η κοπέλα έχει μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια, 1.70 ύψος όταν εξαφανίστηκε, φορούσε ασπρόμαυρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

 

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Άγγελου Τσιγκρή ΦΩΤΟ

Τρολς που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία δηλητηριάζουν, διχάζουν, αποπροσανατολίζουν

«Ούτε μπρος ούτε πίσω»: Η νέα σατιρική κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανσίου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Πέμπτη 19 Ιουνίου

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Ευγενία Μούρτζη

Παγκαλαβρυτικός-Πανηπειρωτικός ένωσαν δυνάμεις για την ανάδειξη του πολιτισμού ΦΩΤΟ

Μεταφέρονται συστήματα Patriot στην Σούδα: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη στο ελληνικό Πεντάγωνο