Πάτρα: «Τα καλύτερά μας» στην πλατεία Γεωργίου – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή την ώρα στη σκηνή της πλατείας Γεωργίου Α΄παρουσιάζονται τα «Καλύτερά μας» του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού με τα προκρινόμενα θεάματα από όπου θα προκύψουν και τα βραβεία των θεαμάτων.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με Πατρινούς και επισκέπτες να συρρέουν δίνοντας ραντεβού διασκέδασης στην πλατεία του Καρναβαλιού μας, λίγο πριν εμφανιστούν για πρώτη φορά τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018,  παρουσιάζουν τα 11 πληρώματα που προέκυψαν από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής στην προκριματική φάση των θεαμάτων (σάτιρα ή παντομίμα ή χορευτικό) της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου στην «Αίγλη» στη Veso Mare.

Τα θεάματα τα παρουσιάζουν τα ακόλουθα προκριθέντα πληρώματα: 41- Haute κουτουρού (παντομίμα), 63-Κουκούλινγκ (παντομίμα), 66-Κομψευάμενοι (παντομίμα), 84-Pas Baiser (παντομίμα), 94-Requiem (παντομίμα), 143-Εποπιδες το γένος ΕΠΟΨ (παντομίμα), συνεργασία πληρωμάτων 25-2018 & 119-Διάφανες Σκιές (Χορός), 16-Στο «μπούστο μας… λουλούδια…!!» (θεατρική σάτιρα), 45-Φρρρρ Φρρρρ (θεατρική σάτιρα), 73-Ζωή Ποδήλατο! (θεατρική σάτιρα) και 171-Τα Γκαρσόνια της Ευρώπης (θεατρική σάτιρα).

Όλα τα παραπάνω πληρώματα βραβεύτηκαν στα προκριματικά από την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 με τη μέγιστη βαθμολογία των 100 βαθμών. «Τα Καλύτερά μας» τα παρουσιάζουν οι παρουσιαστές του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 Νατάσα Τραγουστή, Μιχάλης Μπαϊρακτάρης και Γιώργος Λογαράς.

Πάτρα: «Τα καλύτερά μας» στην πλατεία Γεωργίου - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!