Πάτρα: Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου από τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ΒΙΝΤΕΟ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Συζητήθηκαν σήμερα στο Ειρηνοδικείο Πατρών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενεί της Ευγενίας Κούτρα ζητώντας να τους παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου.

Η απόφαση αναμένεται μέχρι την Δευτέρα.

Οι δικηγόροι  που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ζητώντας τα κλειδιά ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού και να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός της οικίας.

Όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης, είχαν κλειδιά και χρησιμοποιούσαν κατά διαστήματα το διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, ακόμα και μετά τον θάνατό της, όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες που αναρτούσαν στο διαδίκτυο.

 

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας  επισήμανε πως δεν υπήρχε εξαρχής κανένα πρόβλημα στο θέμα της παράδοσης των κλειδιών.

“Απλώς θέλαμε να γνωρίζουμε πως πρόκειται πραγματικά για συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα”, τόνισε.

 

 

 

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας