Πάτρα: Συνελήφθησαν δυο οδηγοί για το τροχαίο δυστύχημα με ποδηλάτη – Νεκρός 17χρονος

Γεννηθείς το 1999 είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις έντεκα παρά δέκα το βράδυ του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το θανατηφόρο τροχαίο, συνέβη όταν ο ανήλικος ποδηλάτης συκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο με οδηγό 25χρονο, στη συνέχει ανετράπη και προσέκρουσε σε άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος. Αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια”. 

Ο ανήλικος ποδηλάτης υπέκυψε στα τραύματα του, τα μεσάνυχτα.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών, ενώ και οι δυο οδηγοί συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Εχασε την ζωή του 17χρονος ποδηλάτης, μετά από τροχαίο, στον δρόμο-καρμανιόλα

Νεποτισμός…
23/01/2026 | 18:47

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»