Πάτρα: Συνελήφθη 47χρονος προπονητής μποξ για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονης αθλήτριάς του

Συνελήφθη 47χρονος προπονητής μπόξ στην Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονης αθλήτριάς του μετά από καταγγελία.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/12) τη στιγμή που η κοπέλα είχε μείνει μόνη της με τον προπονητή της και ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου στο γυμναστήριο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης αθλήτριας, την θώπευσε και τις έκανε άσεμνες χειρονομίες. Όταν πήγε η μητέρα της να την πάρει από τον αθλητικό σύλλογο κικ μπόξινγκ, της είπε για την επίθεση που δέχθηκε από τον προπονητή της και κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Χθες το βράδυ η Αστυνομία μετά από αναζητήσεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πέρασε χειροπέδες στον 47χρονο γνωστή προπονητή. Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή, και μέχρι τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών.

 

 

Σύστημα σάρωσης ποδιών εντοπίζει έγκαιρα σημάδια καρδιακής ανεπάρκειας

Πάτρα: “Δεν είμαι η Μαρία… είμαι η Κάλλας” – Ένα βιβλίο – ντοκουμέντο

Πατάτες ογκρατέν με τραγανή κρούστα

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιον Όρος

Η Ίντερ ανακοίνωσε τον εξτρέμ του μέλλοντος: Επίσημα «νερατζούρο» ο Λουίς Ενρίκε!

Δημήτρης Πιατάς: «Η Επίδαυρος είναι ιερός χώρος, ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να κάνει σάτιρα γιατί αυτοσαρκάζεται»

Μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης εντοπίζει πάνω από 170 τύπους καρκίνου

Μανιτάρια αυγολέμονο – Μια γρήγορη νόστιμη συνταγή