Πάτρα: Συνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού με τη συντονιστική επιτροπή κολυμβητηρίου Αγυιάς

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου συνάντηση του Προέδρου του ΕΕΣΠ Ζαφειρόπουλου Κωνσταντίνου με την νεοσυσταθείσα Συντονιστική Επιτροπή για την Μετατροπή του Παλιού Κολυμβητηρίου της Αγυιάς σε Αθλητικό Κέντρο.

 Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Κίμων Αποστολόπουλος, Πρόεδρος της Λέσχης Δρομέων και Περιπατητών «Φαέθων», η Ελένη Παναγιωτόπουλου, Πρόεδρος του «Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας», ο Αντώνης Κατσίκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «Φειδιππίδης», ο Κώστας Κωλέτης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου δρομέων «Ζεύξη» Ρίου.

Η σημερινή απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης δεν μπορεί να συνεχιστεί. Συζητήθηκε εκτενώς η ανάγκη  διαμόρφωσης του έλους της Αγυιάς  σε σύγχρονο λειτουργικό Αθλητικό Κέντρο προς όφελος των κατοίκων της περιοχής και όλης της Πάτρας. Ο Εμπορικός Σύλλογος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση και θα παρακολουθεί στενά την πρόοδο των έργων αναμόρφωσης.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της