Πάτρα: Συναγερμός στο Καραμανδάνειο – Μαθητές παιδικού σταθμού νοσηλεύονται με συμπτώματα σαλμονέλας

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Συναγερμός έχει σημάνει στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών στο οποίο μεταφέρθηκαν 7 παιδιά με συμπτώματα σαλμονέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τους γονείς τους, με τους γιατρούς να τα υποβάλλουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πρόκειται για μαθητές παιδικού σταθμού της Ναυπάκτου, με τα συμπτώματα να εμφανίζονται σχεδόν ταυτόχρονα σε όλα τα παιδιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά εισήχθησαν αφυδατωμένα και με θετικούς δείκτες λοίμωξης στο νοσοκομείο.

Σε επικοινωνία του tempo24.news με τον Διοικητής της 6ης Υ.Πε., ο κ. Καρβέλης ανέφερε ότι άμεσα ενημερώθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ ο ίδιος ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρία Σαλμά ώστε να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι υγειονομικοί έλεγχοι στον χώρο του παιδικού σταθμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών, με τους μικρούς ασθενείς μέχρι ώρας να ανταποκρίνονται στην αγωγή που τους χορηγείται.

Συνταγή για μοσχαρίσιο συκώτι στη σχάρα: Το μυστικό για να μην έχει βαριά μυρωδιά

Σώτη Τριανταφύλλου: Έχω τρομερή αυτοπεποίθηση σε σχέση με το γράψιμο

Τα κόκκινα ελάφια της Πάρνηθας εξαφανίζονται: Έχουν μείνει μόνο 49, τι φταίει

Μαγνήτισε τα βλέμματα στο Παγκρήτιο η εντυπωσιακή εκπρόσωπος Τύπου της Σλοβακίας

Γιώργος Μαργαρίτης: Για μένα τα νυχτερινά μαγαζιά είναι πολιτισμός

Η Γερμανία προετοιμάζεται με καταφύγια πολέμου – Φόβοι για Ρωσική επίθεση την επόμενη 4ετία

Μπαλτάκος: «Συγκεντρώνω στοιχεία για σύσταση και δράση εγκληματικής οργάνωσης στο μπάσκετ»

Ιταλία: Μαζική κινητοποίηση για τη Γάζα