Πάτρα: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ – Ηλικιωμένος το έσκασε από το νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”

 

Εκτεταμένες αναζητήσεις έχει ξεκινήσει η Αστυνομία αναζητώντας έναν ηλικιωμένο με άνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο 79χρονος βρισκόταν χθες βράδυ  στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”  για εξετάσεις, όμως χωρίς να γίνει αντιληπτός από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό έφυγε από το νοσηλευτήριο.

Αρκετά σύντομα Διοίκηση και εργαζόμενοι ξεκίνησαν έρευνες για να τον εντοπίσουν. Αμεσα ενημερώθηκε και το κέντρο επιχειρήσεων της Αστυνομίας.

Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε επισήμως για την εξαφάνιση του σήμερα το πρωΐ από συγγενικό του πρόσωπο και συνεχίζει τις αναζητήσεις.

Κατά την εξαφάνιση του ο ηλικιωμένος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας φορούσε λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι, τζην παντελόνι, παντόφλες και ήταν ατημέλητος.

Το γεγονός πληροφορήθηκε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και άμεσα διέταξε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πως ο 79χρονος έφυγε από το νοσοκομείο.

Μάλιστα ο κ. Καρβέλης έστειλε ήδη στο νοσηλευτικό ίδρυμα άτομο για να ξεκινήσει έρευνα.

 

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα