Πάτρα: Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου Γ. Νταγιούκλα: “Ελάτε να “γιορτάσουμε” τα γενέθλιά του φορώντας κράνος”

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τιμήσει τη μνήμη του γιού της Γιώργου Νταγιούκλα, περνώντας παράλληλα και το σημαντικό μήνυμα ότι οι δικυκλιστές πρέπει πάντα να φορούν κράνος, σκέφτηκε η μητέρα του 17χρονου ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός  άφησε την τελευταία του πνοή τον Μάιο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο.

Η μητέρα του 17χρονου,  Γλυκερία Λύτρα με ανάρτησή της στα social media καλεί τους φίλους του Γιώργου και όλους τους Πατρινούς στις 29 Ιουνίου, ανήμερα των γενεθλίων του 17χρονου, να συναντηθούν στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου και φορώντας τα κράνη τους να κάνουν μια μηχανοκίνητη βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτησή της στο facebook: “Η μητέρα του Γιώργου Νταγιούκλα αποφάσισε την ημέρα των γενεθλίων του το δώρο να είναι μια εκδήλωση προς τιμή του. Βάλτε κράνος και ελάτε στη συνάντηση στη πλατεία Γεωργίου για μια βόλτα στο κέντρο της Πάτρας με τα κράνη μας…..Και τον Νταγιού πάντα δίπλα μας….”.

 

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία