Πάτρα: Στο ΠΠΝΠ φοιτήτρια μετά από πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι! Προηγήθηκε διαπληκτισμός μέσα στο σπίτι της – Συνελήφθη ο δράστης

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, νοσηλεύεται νεαρή φοιτήτρια, τραυματισμένη από μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η 19χρονη, δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή της Αγία Σοφίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα τραύματα που φέρει στο σώμα της είναι πολλαπλά, όμως ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η νεαρή φοιτήτρια είναι από το Μεσολλόγι. Φέρεται χθες το βράδυ κατά τις 11, να δέχθηκε επίσκεψη στο σπίτι της τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος κατά πληροφορίες, ήταν πρώην σύντροφός της. Εξετάζεται επίσης, η πληροφορία, ότι την ώρα εκείνη, ήταν και κάποιο τρίτο άτομο στο σπίτι της κοπέλας η οποία δέχθηκε επίθεση μετά από διαπληκτισμό. Η κοπέλα, μετά την επίθεση του 27χρονου δράστη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία.

Οι έρευνες των Αστυνομικών, ξεκίνησαν γρήγορα και κατάφεραν μετά από λίγη ώρα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη στην περιοχή της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου. Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γαύδος – Χωρίς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι κάτοικοι