Πάτρα: Στο “κόκκινο” η ΕΛ.ΑΣ για την επέτειο του Πολυτεχνείου – Συστήθηκαν ομάδες “παρατηρητών” – Συνεχείς περιπολίες Αστυνομικών

Σε τρεις βασικούς άξονες με στόχο την πρόληψη και την καταστολή πιθανών επεισοδίων, στηρίζεται ο σχεδιασμός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, με αφορμή τις σημερινές επετειακές εκδηλώσεις της 17ης Νοεμβρίου, που απόψε θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη πορεία από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών επί της οδού Κορίνθου.

Τα μέτρα αφορούν στην διασφάλιση της ομαλότητας κατά την διάρκεια της πορείας, στην φύλαξη των δημοσίων κτιρίων  και στην πρόληψη ή την άμεση καταστολή τυχόν επεισοδίων, μετά την πορεία.

Για το τελευταίο σκέλος, μεγάλο βάρος θα πέσει στην Ασφάλεια, η οποία θα είναι συνεχώς στο δρόμο, με αυξημένες δυνάμεις και έχει ήδη σχηματίσει κλιμάκια για τον εντοπισμό τυχόν «οπλοστασίων» με βόμβες μολότοφ, τον έλεγχο υπόπτων και την συλλογή πληροφοριών για την πρόληψη επεισοδίων.

Στο πλαίσιο των μέτρων, την Παρασκευή θα υπάρχουν ομάδες «παρατηρητών» της Ασφάλειας σε όλο το κέντρο της Πάτρας, καθώς και κλιμάκια συλλήψεων, για άμεση επέμβαση σε εστίες επεισοδίων ή και προσαγωγές υπόπτων.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της