Πάτρα: Στο Καραμανδάνειο 4χρονος που έκανε διακοπές στο Μεγανήσι και έπεσε σε βράχια

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ένας 4χρονος Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος τραυματίστηκε χθες Δευτέρα στο κεφάλι ενώ έπαιζε σε παραλία του Μεγανησίου.

Το παιδί υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, όταν –σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες– χτύπησε σε βράχο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του στην ακτή. Άμεσα μεταφέρθηκε με πλοιάριο στη Λευκάδα και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του νησιού. Κατόπιν κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ το τραύμα του έχει ήδη αντιμετωπιστεί.

Η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ντίνος Βγενόπουλος

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Φωκίδα: Δύο νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο Γαλαξίδι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Πάτρα: Μια λιποθυμία που αποκάλυψε μια τραγωδία

Τροχαίο σοκ με τραυματίες 24χρονο και 16χρονο – Διασωληνωμένος ο ένας στο Ρίο

Χωρίς προβλήματα πέρασε το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας – Ποιες περιοχές “κινδυνεύουν” τις επόμενες ώρες

Καιρός: Μεγάλη προσοχή σήμερα Κυριακή – “Σήμα για 100 τόνους νερού δίνουν τα μοντέλα”