Πάτρα: Στήριξη των δομών της Ειδικής Αγωγής

Η ανάγκη στήριξης των δομών της Ειδικής Αγωγής οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν πληγεί από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές και ειδικότερα τα θέματα του «αιτήματος κάλυψης δαπάνης για δημιουργία –ίδρυση και προαγωγή Τ.Ε. & Σ.Μ.Ε.Α. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» και του «αιτήματος κάλυψης δαπάνης για δημιουργία – ίδρυση – προαγωγή –υποβιβασμό Τ.Ε. & ΣΜΕΑΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», συζητήθηκαν στις συνεδριάσεις των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Πατρέων.

Τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών ομόφωνα αποφάσισαν ότι η Ίδρυση Τμημάτων Ένταξης θα πρέπει να γίνεται με βάση τις εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές ανάγκες των σχολικών μονάδων, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου και όχι από μια τυπική βεβαίωση των Σχολικών Επιτροπών, με βάση την οικονομική επιχορήγηση που λαμβάνουν οι Επιτροπές.

 

Ταυτόχρονα, εκφράστηκε η ανησυχία των μελών των Σχολικών Επιτροπών για τους πραγματικούς σκοπούς και προθέσεις του Υπουργείου Παιδείας και την συγκεκριμένη  διαδικασία, σε ό,τι αφορά την επιτυχή υλοποίηση της και την τελική κατάληξή της.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της