Πάτρα: Στη “φάκα” ο δράστης της ληστείας στην ηλικιωμένη στα Προσφυγικά – Ο ανήλικος τη φίμωσε και της άρπαξε 800 ευρώ!

Στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Πατρών είναι ο δράστης της χθεσινής ληστείας που σημειώθηκε σε ηλικιωμένη στα Προσφυγικά Πατρών.

Πρόκειται για έναν ανήλικο Ρομά, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24, ο οποίος συνελήφθη και εξετάζεται τυχόν συμμετοχή του σε παρόμοιες πράξεις.

Να υπενθυμίσουμε πως το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ταϋγέτου στα Προσφυγικά, όταν νωρίς χθες το απόγευμα, μεταξύ 4 και 5 ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της.

Ο εισβολέας της έκλεισε το στόμα, την απείλησε και της άρπαξε 800 ευρώ που είχε στο σπίτι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη χθες αργά το βράδυ, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 16χρονος ημεδαπός ο οποίος την ίδια ημέρα το απόγευμα είχε μεταβεί σε οικία 89χρονης ημεδαπής και με την απειλή μαχαιριού της είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των -700- ευρώ. Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη και σε σύντομο χρονικό διάστημα τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Ο 16χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ικανό να φτιάχνει πυρηνικούς αντιδραστήρες

Παναχαϊκή: “Λευκός καπνός” μετά τη συνάντηση Δρόσου με την Ερασιτεχνική – Εν αναμονή εξελίξεων και ανακοινώσεων

Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη για τις υψηλές θερμοκρασίες – Πιθανόν και 42 βαθμοί

Τεκμήριο ανά φορολογούμενο και όχι ανά επιχείρηση

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες διάρρηξης σε οικία με λεία 242.000 ευρώ

Μετρό Αθήνας: 30.000 επιβάτες το πρώτο βράδυ 24ωρης λειτουργίας

Ζοφερή πρόβλεψη για το μέλλον του πλανήτη από τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης

Αγρίνιο: Νεκρός βρέθηκε άνδρας στον κήπο του σπιτιού του