Πάτρα: Στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

Σε κινητοποιήσεις προχωρά από σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” ,  ” ο  ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ”. Προγραμματίζονται στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο και παραλήφθηκε από το tempo24.gr, αναφέρονται τα εξής:

                         Ξεσηκωνόμαστε  

Λέμε ΟΧΙ

Στη ΔΙΑΛΥΣΗ του ΕΣΥ, της ΠΡΟΝΟΙΑΣ και του ΕΚΑΒ 
Στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του Νοσοκομείου.
Στην ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, που από την υπερ-εντατικοποίηση της δουλειάς και   τις μεγάλες ελλείψεις δεν μπορούν να πάρουν ούτε τα Ρεπό τους-ούτε την Άδειά τους. 
Στα παράλληλα ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ που ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ επιβάλλει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ και μάλιστα με ΑΠΕΙΛΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ τους Συναδέλφους Εργαζόμενους.                          

      Προχωράμε σε ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Με 4ωρες ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Τόσο την ΤΡΙΤΗ 28/6/16 στις ώρες 10:30-14:30, Όσο k την ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6/16 στις ώρες11:00-15:00.Με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ στη ΠΥΛΗ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ κατά την έναρξή τους.                               

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ

       ΠΡΩΤΑ και πάνω απ’ όλα για τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ που ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ την δουλειά μας, μας ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ως Εργαζόμενους, δεδομένου ότι δεν μπορούμε να πάρουμε ούτε τις Άδειες μας – ούτε  τα Ρεπό μας, κλπ.          

                                         Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Ω Ν Τ Α Σ

 

Επαρκή ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του Νοσοκομείου μας.
Προσλήψεις Προσωπικού-Καλύτερες και ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, καλύτερους μισθούς, Ανθυγιεινό, κλπ.
ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των τμημάτων και των Υπηρεσιών μας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ στην ΕΞΑΝΤΛΗΤΗΚΗ k΄ ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, τα ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ χωρίς Ρεπό και Άδειες. ΑΜΕΣΑ η ΧΟΡΗΓΗΣΗ τους σε ΟΛΟΥΣ.
Εξόφληση των Δεδουλευμένων Νυκτερινών-Αργιών. Αύξηση της Αμοιβής τους.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΩΛΕΙΩΝ.
Απόσυρση του ΑΝΤΙ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Νόμου.
Δημόσια ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ με καθολική πρόσβαση.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 21χρονο που σκότωσε τη μητέρα του στη Λάρισα

Πυρκαγιά στη Ν. Μανωλάδα: Η στιγμή της έκρηξης – BINTEO

«Σήριαλ Κίλλερ», στο θέατρο act

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η Βαλέρια Μαυρίδη

Σε εγρήγορση ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας για την Καλογριά

Νέα δωρεά οργάνων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω η χώρα μου να περάσει κρίση σαν αυτή που μας γονάτισε το 2015

 Ανοικτή συζήτηση την Τετάρτη για τη «Μεταφορά μαθητών» στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου