Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Πυροσβεστικής- Νεκροί παππούς και εγγονός ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες από το σοκαριστικό τροχαίο υπέκυψε στα τραύματά του ο οδηγός του ΙΧ , ενώ το μικρό παιδί που επέβαινε στο όχημα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών (του έκαναν ΚΑΡΠΑ επι ώρα) να τον κρατήσουν στην ζωή δεν τα κατάφερε.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.News ο οδηγός πολυτελούς οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό η οποία μόλις ξεκινούσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να πάρει φωτιά.

Στο πολυτελές αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα επέβαινε κι ένα παιδί.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως διακομίστηκαν στο ΠΓΝΠ δύο σοβαρά τραυματίες, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Η γυναίκα διασωληνώθηκε ενώ τόσο ο οδηγός του οχήματος που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όσο και  το παιδί ήταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

 

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Πυροσβεστικής- Νεκροί παππούς και εγγονός ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Πυροσβεστικής- Νεκροί παππούς και εγγονός ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

 

 

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!