Πάτρα: Σοβαρές περιπτώσεις απάτης με μεγάλη λεία – Παρίσταναν τους αστυνομικούς και τους γιατρούς!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS – Νίκος Αγγελόπουλος

Δύο νέες σοβαρές περιπτώσεις απάτης, καταγγέλθηκαν σήμερα Πέμπτη 27 Μαρτίου, στην Ασφάλεια Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 στην πρώτη περίπτωση ο απατεώνας, υποδυόμενος τον γιατρό κατάφερε εξαπατώντας γυναίκα να της αποσπάσει 10.000 ευρώ και 5.000 σε κοσμήματα, τα οποία μετά από υπόδειξη άφησε κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα. Ο επιτήδειος ανέφερε στη γυναίκα ότι χτύπησε σοβαρά το παιδί της και θα έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα.

Στην άλλη περίπτωση οι επιτήδειοι προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς λέγοντας στον παθόντα ότι το παιδί του σκότωσε άνθρωπο σε τροχαίο και του ζητήθηκε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ για να μην κρατηθεί. Το ραντεβού μάλιστα κλείστηκε εντός νοσοκομείου της Πάτρας, όπου ο παθόντας τους παρέδωσε το ποσό που του ζητήθηκε. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας ζητήθηκε στον άνδρα να μην κλείσει το τηλέφωνο.

Η Ασφάλεια Πατρών ερευνά τις δύο υποθέσεις.

 

Σοκαριστικό: Μια στις τρεις συνταγές φαρμάκων ανεκτέλεστη λόγω κόστους

Σμόκι Ρόμπινσον: Ξεκίνησε ποινική έρευνα μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και βία σε βάρος του τραγουδιστή

Premier League: Με γκολ του Κουκουρέγια η Τσέλσι 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ατάλαντος, απαίσιος, κόπανος»: Ο Τραμπ… έλουσε με ύβρεις τον Μπρους Σπρίνγκστιν, που αποκάλεσε την αμερικανική κυβέρνηση «διεφθαρμένη και ύπουλη»

Καιρός: Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη – Λιακάδα σήμερα Σάββατο στην Πάτρα

Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή

Forbes: Η λίστα των 10 πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών παγκοσμίως – Ποσά που ζαλίζουν

Eurovision 2025: Ρεκόρ 15ετίας! Η τηλεθέαση έφτασε το 64%