Πάτρα: Σοβαρές περιπτώσεις απάτης με μεγάλη λεία – Παρίσταναν τους αστυνομικούς και τους γιατρούς!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS – Νίκος Αγγελόπουλος

Δύο νέες σοβαρές περιπτώσεις απάτης, καταγγέλθηκαν σήμερα Πέμπτη 27 Μαρτίου, στην Ασφάλεια Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 στην πρώτη περίπτωση ο απατεώνας, υποδυόμενος τον γιατρό κατάφερε εξαπατώντας γυναίκα να της αποσπάσει 10.000 ευρώ και 5.000 σε κοσμήματα, τα οποία μετά από υπόδειξη άφησε κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα. Ο επιτήδειος ανέφερε στη γυναίκα ότι χτύπησε σοβαρά το παιδί της και θα έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα.

Στην άλλη περίπτωση οι επιτήδειοι προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς λέγοντας στον παθόντα ότι το παιδί του σκότωσε άνθρωπο σε τροχαίο και του ζητήθηκε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ για να μην κρατηθεί. Το ραντεβού μάλιστα κλείστηκε εντός νοσοκομείου της Πάτρας, όπου ο παθόντας τους παρέδωσε το ποσό που του ζητήθηκε. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας ζητήθηκε στον άνδρα να μην κλείσει το τηλέφωνο.

Η Ασφάλεια Πατρών ερευνά τις δύο υποθέσεις.

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα