Πάτρα: Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο της Νεκταρίας Κουτσούκου που κατέρρευσε στα Ψηλαλώνια

Συγκίνηση έχει προξενήσει η δυσάρεστη είδηση με την 38χρονη μητέρα που κατέρρευσε στα Ψηλά Αλώνια, της Πάτρας μετά τις 11.30 το πρωί της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου 2020.

Η Νεκταρία Κουτσούκου σύμφωνα με πληροφορίες είχε μεταβεί το πρωί με το παιδάκι της στον παιδίατρο και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφτασε αμέσως μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, ωστόσο παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η πρώτη εκτίμηση για τον θάνατό της είναι για ανακοπή καρδιάς ωστόσο φως στα αίτια θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Ήδη η σορός της 38χρονης γυναίκας που είναι μητέρα 2 παιδιών έχει μεταφερθεί για νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Ο ξαφνικός και αναπάντεχος χαμός της πραγματικά έχουν συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας ενώ και στα Ψηλαλώνια που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτα από κόσμο, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Όλοι ήθελαν με κάποιο τρόπο να βοηθήσουν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήρθε αμέσως ωστόσο το νήμα της ζωής της 38χρονης γυναίκας και μητέρας είχε δυστυχώς κοπεί.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»