Πάτρα: Σκηνές απείρου κάλους στο Μικροβιολογικό του πρώην ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου – Ασθενείς και ασφαλισμένοι έμειναν με τα …στα χέρια!

Έμειναν με τα κυπελάκια ούρων στο χέρι ασφαλισμένοι και ασθενείς στο κεντρικό κατάστημα του πρώην ΙΚΑ Πάτρας Αγίου Αλεξίου.

Σύμφωνα με πληφορίες του tempo24.gr, όσοι προσηλθαν από το πρωί της Παρασκευής στο Μικροβιολογικό Τμήμα, προκειμένου να υποβληθούν σε ουρολογικές εξετάσεις έμειναν σύξυλοι..λόγω προβλήματος του μηχανογραφικού συστήματος.

Το σύστημα έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και είναι αδύνατη η παραλαβή συλλεκτών ουρων, αφού δεν μπορεί να γίνει η καταχώρηση των εξετάσεων και τα στοιχεία του δότη.

Κανείς  δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα και όπως πληροφορείται από αναγνώστες το tempo24.gr, ασφαλισμένοι και ασθενείς περιμένουν στο χώρο του μικροβιολογικού με τα κυπελάκια τους..!

Αντίστοιχο πρόβλημα καταγράφεται και στις αιματολογικές εξετάσεις.

 

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Πάτρα: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον αείμνηστο Ανδρέα Αποσκίτη! Καταψήφισε η Δημοτική Αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αγωνία για τον ψαροντουφεκά που χάθηκε στην θάλασσα του Ρίου – Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες