Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα

 

Θρήνος στην τοτική ΕΛ.ΑΣ μετά την είδηση, χθες, του τραγικού θανάτου 45χρονου αστυνομικού στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πάτρας, Γιώργος Πριόνας ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και έκανε κάποιες εργασίες στην αυλή, κάποια στιγμή γύρω στις 5 το απόγευμα, ενώ είχε στα χέρια του ένα σίδερο και προσπαθούσε να ξεβουλώσει ένα σιφώνι αυτό ακούμπησε σε ρεύμα, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή του. 

Τον άτυχο άνδρα βρήκε η γυναίκα του λιγα λεπτά αργότερα , ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά ήταν πλεόν αργά για τον ένστολο που αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά , ένα αγόρι 8 ετών και ένα κορίτσι 12 ετών.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη μεταξύ των συναδέλφων του που μιλούν για ένα εργατικό και χαμογελαστό άνθρωπο. 

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας αναφερόμενος στον αιφνίδιο χαμό του συναδέλφου του δήλωσε στο tempo24:

Ένας φίλος, ένας ακέραιος αστυνομικός ένας άριστος οικογενειάρχης, ένα νέο παιδί δεν είναι πια μαζί μας. Η μοίρα είχε άλλα σχεδια και έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι .. Αδερφέ μου Γιώργο ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει ….Νιώθω υπερήφανος που σε γνώρισα!

Η κηδεία του άτυχου ανθυπαστυνόμου θα γίνει σήμερα στις 5.30μμ από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου.

Marseaux: «Πονάει ακόμα η απώλεια της μητέρας μου αλλά έμαθα να βρίσκω την ισορροπία – Ήταν και είναι το πρότυπό μου»

Αχαΐα: Την Πέμπτη η κηδεία του Νίκου Φουντόπουλου

Ένας νεκρός σε τροχαίο με μοτοσικλέτα στην Εύβοια

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών

Αμαλιάδα: «Η Μουρτζούκου είναι η μόνη που δεν έχει αλλάξει πολύ τις καταθέσεις της», λέει ο νέος δικηγόρος της

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Φρανκ Μπάρτλεϊ

Το Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών