Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 21χρονο που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του

Θρήνος για τον 21χρονο που “έφυγε” τόσο απρόσμενα.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του21χρονου Νίκου-Ανδρέα Τσίρκα, ο οποίος άφησε αιφνιδίως την τελευταία του πνοή, προχθές το βράδυ, μέσα στο σπίτι του στην Εγλυκάδα Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός καθόταν στο σπίτι του και ασχολείτο με τον υπολογιστή του, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε.

Τον εντόπισε η μητέρα του και κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για το 21χρονο παλληκάρι. Ο πόνος ανείπωτος για τους γονείς του, Φώτιο Τσίρκα και Εριέττα Λημναίου, τον αδελφό του, Μιλτιάδη Τσίρκα, στενούς συγγενείς αλλά και φίλους που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν το παλληκάρι τους τόσο ξαφνικά.


Σήμερα στις 3 το μεσημέρι, θα γραφτεί ο τραγικός επίλογος για τον 21χρονο από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β’ Κοιμητήριο Πατρών.

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική