Πάτρα: Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης το 6 ημερών βρέφος – Θετική στον κορονοϊό και η μητέρα του

Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στη Μονάδα Νεογνών του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” νοσηλεύεται το 6 ημερών βρέφος το οποίο εντοπίστηκε θετικό στον κορονοϊό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το νεογνό είναι σε καλή κατάσταση και παρακολουθείτε στενά από τους παιδιάτρους του Νοσοκομείου.

Το νεογέννητο μωράκι κόλλησε κορονοϊό από τη μητέρα του, που ήταν θετική, με την ίδια να έχει ήπια συμπτώματα και να έχει επιστρέψει σπίτι της.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα όταν έφτασε στο νοσοκομείο είχε αρνητικό μοριακό τεστ, ωστόσο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας είναι θετικός.

Η μητέρα υποβλήθηκε και σε δεύτερο τεστ, οπότε διαπιστώθηκε ότι και αυτή έχει κολλήσει.

Οι γιατροί του βρέφους είναι αισιόδοξοι ότι η κατάσταση της υγείας του θα έχει αίσια έκβαση.

 

Την ίδια ώρα στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” νοσηλεύονται άλλα δύο νεογέννητα, τα οποία εξετάζονται ως ύποπτα, αφού οι μητέρες τους είναι θετικές στον κορονοϊό, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου