Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 14χρονη από την Κεφαλονιά με συμπτώματα παράλυσης – Ούτε η δεύτερη μαγνητική έδωσε απαντήσεις

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 14χρονο κορίτσι από την Κεφαλονιά, διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, του Νοσοκομείου Ρίου.

Η κατάσταση της ανήλικης επιδεινώθηκε ραγδαία την Τρίτη 5/8, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί η αεροδιακομιδή της στην Πάτρα όπου διασωληνώθηκε, πριν κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερά επιβαρυμένη, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να την παρακολουθούν διαρκώς υπό πλήρη μηχανική υποστήριξη. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει βελτίωση στην εικόνα της, ενώ οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν την αιτία που οδήγησε στην παράλυση των άκρων και στη συνέχεια στην ανεπάρκεια των αναπνευστικών μυών.

Η πρώτη μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου δεν έδειξε ευρήματα που να εξηγούν το σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση για επαναληπτική απεικονιστική εξέταση. Αυτή πραγματοποιήθηκε σήμερα με το ίδιο πάλι αποτέλεσμα και χωρίς να δίνει απαντήσεις για τα αίτια της αιφνίδιας επιδείνωσης.

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς