Πάτρα: Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση η 16χρονη μαθήτρια – Νοσεί από μηνιγγίτιδα

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει η 16χρονη μαθήτρια του 6ου ΕΠΑΛ Πάτρας που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας.

Η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Το κορίτσι δίνει μάχη για τη ζωή του και όλοι οι γιατροί της ΜΕΘ δίνουν από την πλευρά τους τον καλύτερο τους εαυτό για να την βοηθήσουν».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σχολείο επισκέφτηκαν από κοινοί η κ. Μαστοράκου μαζί με την διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευγενία Πιερρή, αλλά και την διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας για την Αχαΐα Κατερίνα Συμεωνίδου, εξηγώντας στους μαθητές για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που υποψιαστούν ότι έχουν προσβληθεί από το μικρόβιο.

«Είναι κάτι που θεωρώ ότι δύσκολα μπορεί να συμβεί αφού έγιναν γρήγορα και άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς υπηρεσιών ελέγχοντας τις στενές επαφές του κοριτσιού, αλλά προχωρώντας γρήγορα στην απολύμανση του χώρου έτσι ώστε να μην επεκταθεί η μόλυνση» τόνισε η κ. Μαστοράκου.

ΓΝΩΜΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο