Πάτρα: Σε δημοπρασία το ακίνητο της Αχαϊκής Τράπεζας στο Γλαύκο

Στη δεύτερη και μεγαλύτερη εκποίηση ακινήτων συνεταιριστικών τραπεζών ετοιμάζεται να προχωρήσει η εκκαθαρίστρια PQH. Στην ομάδα αυτή περιλαμβάνεται το διοικητήριο της Αχαίκής Συνεταιριστικής Τράπεζας στο Γλαύκο Πατρών, ένα γειτονικό οικόπεδο και ένα μικρότερο στην Αμαλιάδα.

Το κτίριο του Γλαύκου βρίσκεται στον αριθμό 93 στην περιοχή Μακρυγιάννη, και έχει επιφάνεια 5.045,57 τμ, επί οικοπέδου 3.016,53 το οποίο βγαίνει σε ηλεκτρονική δημοπρασία με τιμή πρώτης προσφοράς τα 2.060.000 ευρώ.

Το ακίνητο στο Γλαύκο εκκενώνεται πλεον και οι υπάλληλοι που έχουν απομείνει για να απασχοληθούν στη διαδικασία της εκκαθάρισης μετακομίζουν πλέον σε άλλο ακίνητο στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπαρχει πληθώρα επιχειρηματιών κι επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για την αγορά του ακινήτου. Ανάμεσά τους γιατρός που θέλει να το μετατρέψει σε ιατρικό κέντρο.

Ενδιαφέρον επίσης φαίνεται πως έχει ήδη επιδείξει και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που θέλει να αποκτήσει ένα κτίριο για να στεγάσει τις υπηρεσίες της οι οποίες για την ώρα φιλοξενούνται στο Επιμελητήριο Αχαϊας.

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο