Πάτρα: Πυροβόλησαν Αστυνομικούς στην οδό Παπαφλέσσα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ 10.58: Συνελήφθη ο δράστης των πυροβολισμών στην Παπαφλέσσα. Πρόκειται για 52χρονο άνδρα, ο οποίος όπως τόνισε στους αστυνομικούς είχε τσακωθεί με υπάλληλο και πήγε στο αρτοποιείο που εργαζόταν έχοντας στο χέρι μια καραμπίνα και ένα… τσεκούρι.

Πάτρα: Πυροβόλησαν Αστυνομικούς στην οδό Παπαφλέσσα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Όταν έφθασαν εκεί οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο δράστης είχε προλάβει να πυροβολήσει, μια βολή που χτύπησε σε κάδο απορριμμάτων ενώ πυροβόλησε και πάλι κατά αστυνομικού που προσπαθούσε να τον συλλάβει. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς και ο δράστης συνελήφθη.

 

Πάτρα: Πυροβόλησαν Αστυνομικούς στην οδό Παπαφλέσσα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Πυροβόλησαν Αστυνομικούς στην οδό Παπαφλέσσα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

———————————————————–

Πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό περιστατικό στην Παπαφλέσσα στην Πάτρα. Φέρεται να πυροβολήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι πήγαν στο σημείο για κάποιο επεισόδιο. 

Πάτρα: Πυροβόλησαν Αστυνομικούς στην οδό Παπαφλέσσα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Οι αστυνομικοί πυροβολήθηκαν με κυνηγετική καραμπίνα, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν τραυματιστεί. 

Νεότερα σε λίγο

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική