Πάτρα: Προφυλακίστηκαν ο επιχειρηματίας και ο υπάλληλός του για την διακίνηση κοκαΐνης

Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν χθες τα δύο άτομα που κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών. Πρόκειται για επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα εμπορίας οχημάτων και τον υπάλληλό του.

Όπως είχε γράψει το tempo24 προ ημερών, στο σχετικό ρεπορτάζ:

Στη σύλληψη δύο διακινητών κοκαΐνης και ενός χρήστη, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή, προχώρησαν αστυνομικοί της Δίωξης, στην Πάτρα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν περίπου ένα κιλό κοκαΐνης, ένα πιστόλι, 200 φυσίγγια, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Τα ευρήματα εντοπίστηκαν σε σπίτι που χρησιμοποιούνταν ως καβάτζα από τους δράστες. Οι έρευνες έγιναν σε σπίτια στο Βλατερό, στην Αρόη και στον Καστελόκαμπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο διακινητές είναι γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων.

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής