Πάτρα: Προφυλακιστέοι και οι τρεις για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για την πρόσφατη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην Πάτρα. Τα τρία άτομα οδηγήθηκαν σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για διακίνηση ναρκωτικών και συμμορία.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είναι μέλη συμμορίας, με συγκεκριμένη δομή, ιεραρχία, διακριτούς ρόλους και μεθοδολογία και διακινούσαν στην Πάτρα ποσοτήτες κοκαΐνης, κάνναβης και ηρωίνης.

Οι κατηγορούμενοι διατηρούσαν σε απόσταση κοντινή απόσταση από οικία τους, περιφραγμένο χωράφι, με είσοδο ασφαλισμένη με λουκέτο, εντός του οποίου υπήρχε κοτέτσι, που χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα). Από τον χώρο αυτό ελάμβαναν καθημερινά τις απαιτούμενες ποσότητες που χρειάζονταν για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο από τους κατηγορούμενους να εξέρχονται από το χωράφι – καβάντζα και σε έλεγχο που τους ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή τους και κατάσχεσαν τα εξής :

•    (1.040) γραμμάρια κοκαΐνης,
•    36 γραμάρια ηρωίνης και 12,7 γραμμάρια κοκαϊνης σε νάιλον
συσκευασίες, που απέρριψε στο έδαφος ο ένας κατηγορούμενος

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν 538 γραμμάρια κάνναβης που ήταν θαμμένα στο έδαφος στο χώρο απόκρυψης αποθήκευσης των ναρκωτικών.

Την ίδια χρονική στιγμή συνελήφθη και ο αρχηγός της συμμορίας στην είσοδο της οικίας και σε σωματική έρευνα, που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 1.450 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν τα εξής:

•    (20,9) γραμμάρια κάνναβης
•    Δύο  ζυγαριές ακριβείας
•    Δύο μοτοσικλέτες
•    260 ευρώ,

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι συλληφθέντες από τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών ανέρχεται μέχρι και το ποσό των 143.990 ευρώ.
 

«Ήσυχα, Piggy»…
19/11/2025 | 12:05

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου