Πάτρα: Που θα γίνουν δωρεάν rapid tests σήμερα, αύριο και τη Δευτέρα

 

 

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων  με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και τη συνεργασία του ΕΟΔΥ σε περιοχές της Αχαΐας, εν όψει της ταχείας αύξησης των κρουσμάτων.

 

Για σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου  προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 08:30 με 20:30) και στο υπαίθριο Θέατρο « Γ.Παππά», του Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό. 

Για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου  προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 08:30 με 20:30) και στην Μαρίνα Πάτρας, πλησίον του καταστήματος εστίασης «ΘΕΑΤΡΑΚΙ» (κατά τις ώρες 09:00  με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 08:30 με 20:30), στο πολυκατάστημα Σκλαβενίτη, στην περιοχή του Γλαύκου (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) και στο Κοινοτικό Γραφείο της Αιγείρας (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό. 

 

Ταυτόχρονα, θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα στελέχη του ΕΚΑΒ. 

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι συμβάλλουν στον εντοπισμό των μη συμπτωματικών κρουσμάτων και διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με Rapid  Tests. 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού