Πάτρα: Πως αστυνομικοί έσωσαν γυναίκα που ετοιμαζόταν να πηδήσει από ταράτσα!

 

Η έγκαιρη επέμβαση αστυνομικών έσωσε γυναίκα που ετοιμαζόταν να θέσει τέλος στην ζωή της.

Ολα συνέβησαν χθες το πρωί όταν στο “100” τηλεφώνησαν έντρομοι συγγενείς γυναίκας, λέγοντας πως θέλει να αυτοκτονήσει.

Οπως είπαν οι συγγενείς της, η 67χρονη τους τηλεφώνησε και τους είπε “δεν αντέχω άλλο θα πέσω από την ταράτσα”.

Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς της ΕΛ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, έφθασε στην οδό Πιγκιπονήσων, στην περιοχή των Προσφυγικών, στην Πάτρα.

Οι αστυνομικοί χωρίς να χάσουν χρόνο μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν την γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έτοιμη να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Την μετέφεραν στο περιπολικό και από εκεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, για να την περιθάλψουν.

Κλιντ Ίστγουντ για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις: «Έκανα ό,τι μου άρεσε και έπρεπε να το αποδεχτεί η γυναίκα μου»

Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Θηβών: Δεν κοιμάται και φοβάται πως θα την δηλητηριάσουν

Γαλλία: Δύο νεκροί από τον καύσωνα – Ο φετινός Ιούνιος ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός από το 1900

Basketball Champions League: Έμαθαν αντιπάλους ΑΕΚ, Προμηθέας, Καρδίτσα – Στα προκριματικά ο ΠΑΟΚ

Ζάκυνθος: Εφιάλτης για 51χρονη στα χέρια του πρώην συντρόφου της – Η καταγγελία για βιασμό και η σύλληψη του 46χρονου

Μηχανισμοί Seatrac τοποθετήθηκαν σε παραλίες της Δυτικής Αχαΐας

ΚΥΣΕΑ: Ανάγκη να συνεργαστούν οι λιβυκές αρχές για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη

Οπαδική βία: Οι 10 νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή της – Διάταξη για διοικητικές κυρώσεις σε βάρος παραγόντων προανήγγειλε ο Βρούτσης