Πάτρα: Πήρε άδεια από τη φυλακή και γύρισε…”φαγωμένος”-Είχε καταπιεί μπαλάκια με ηρωίνη και χασίς

Πήρε άδεια από τη Φυλακή Αγίου Στεφάνου και επέστρεψε…”φαγωμένος”

Ο αλλοδαπός κρατούμενος που κρατείται στο σωφρονιστικό κατάστημα από το 2016 εκτίοντας ποινή για διακίνηση ναρκωτικών, επέστρεψε χθες από άδεια. Όμως οι υπάλληλοι και  οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες πως θα επιχειρούσε να βάλει στη φυλακή ποσότητα ηρωίνης και χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news κατά τη διάρκεια εξέτασης, προέκυψε πως είχε καταπιεί 22 μπαλάκια τα οποία περιείχαν περίπου 60 γραμμάρια ηρωίνης και ποσότητα χασίς. Αν πετύχαινε το σχέδιό του θα τα απέβαλλε δια της φυσικής οδού και θα τα πουλούσε μέσα στη φυλακή.

Όμως δεν υπολόγισε σωστά, συνελήφθη και κρατείται προκειμένου να…παραδώσει με τον ίδιο τρόπο τα ναρκωτικά στους αστυνομικούς τα οποία και θα κατασχεθούν.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»