Πάτρα: Περισσότερες ελέγχους στο λιμάνι ζητά μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία – Έστειλε έγγραφο στον Οργανισμό

Περισσότερους ελέγχους ζητά μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία στο λιμάνι της Πάτρας, λόγω των τελευταίων εξελίξων με τους μετανάστες. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη έχει σταλεί σχετικό έγγραφο στη Διοίκηση του ΟΛΠΑ. Πρόκειται για την εταιρία Grimaldi, η οποία με σχετικό έγγραφο, ζητά πιο εντατικούς ελέγχους στο λιμάνι και να μην καθυστερούν τα πλοία στις αναχωρήσεις τους. Το tempo24.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της εταιρίας στην Πάτρα, Αντώνη Κουνάβη, ο οποίος διέψευσε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το έγγραφο της εταιρίας τονίζοντας οτι η παρέμβαση αφορούσε στην εντατικοποίηση των ελέγχων για το μεταναστευτικό προκειμένου να διασφαλιστεί ο έγκαιρος απόπλους των πλοίων και μόνο.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης